Qui som?

Actualment convivim amb realitats fragmentades física i socialment on éssers humans estan obligats a viure en l'exclusió social i la pobresa extrema. Una dramàtica realitat que coexisteix amb la nostra concepció de societats com a llocs públics de convivència.

Ànemos és una organització sense ànim de lucre formada per joves professionals amb la missió de fomentar una consciència crítica, educació en valors i foment de la participació ciutadana. Aspirem a promoure projectes que entenen l'educació com a principal eina de canvi i desenvolupament social per la conquesta d'una vida digna.

El nostre objectiu es focalitza en impulsar propostes que defensin els drets humans en aquells contextos on la injustícia s'hagi imposat com a norma. La línia general de la nostra metodologia es centra en el coneixement pràctic de valors cívics que promoguin la participació juvenil en assumptes democràtics imprescindibles per a qualsevol societat justa.

El canvi és a les nostres mans.

Els nostres projectes

Projecte Cooperació i Democràcia (CiD)

Actualment estem treballant en el disseny i la promoció d’un projecte educatiu de cooperació internacional, el Projecte de Cooperació i Democràcia (CiD).

Contacte

Ànemos és una organització sense ànim de lucre que es finança amb les aportacions dels seus socis.Suma’t a la nostra comunitat!

Si vols fer-nos qualsevol pregunta o deixar-nos una proposta, endavant!
Posa’t en contacte amb nosaltres

Error
Missatge enviado, Gracies!